Angelica Fădor

Angelica Fădor. Deputata PNL de Vatra Dornei, fiindcă din dorinţa de a da în PSD cu orice preţ, a mutat problema vacilor care se plimbă nestingherite prin municipiul-staţiune în curtea ministrului PSD al Agriculturii.

De ani de zile, din cînd în cînd, pe străzile municipiului-staţiune Vatra Dornei se plimbă bălăngănindu-şi cozile nişte vaci. Municipalitatea dorneană spune că proprietarii animalelor au primit 170 de amenzi în valoare de 125.000 de lei din partea Poliţiei Locale, Poliţiei Municipale, Jandarmeriei şi Direcţiei Sanitar-Veterinare, dar tot degeaba. Totodată, primăria a confiscat 13 vaci după care nu a mai venit nimeni, iar legislaţia nu permite ca animalele să fie duse la abator sau scoase la licitaţie. În ultimii ani, Poliţia Locală a fost sesizată şi a intervenit în 800 de cazuri în care vacile umblau prin oraş! Conform instituţiei conduse de liberalul Ilie Boncheş, „ne-am adresat, încă de la începutul acestei <sarabande>, Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaţilor, dar şi Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare, fără a primi, însă, vreun răspuns”. Aşadar, conform primăriei, problema e de competenţa Comisiei de Agricultură din Parlament şi Autorităţii Sanitar-Veterinare.

Însă, pentru că deputata PNL de Dorna, Angelica Fădor, a înţeles că PSD-ul trebuie lovit din toate poziţiile, indiferent cu ce, i-a solicitat ministrului PSD al Agriculturii, Petre Daea, să spună ce soluţii are pentru rezolvarea problemei vacilor lăsate de izbelişte pe străzile din municipiul-staţiune, creînd senzaţia că PSD-ul este vinovat şi pentru bălegarul din Dorna. Un ministru, un ditamai ministrul, nu are altceva de făcut decît să se ocupe de vacile plimbăreţe dintr-un orăşel din nordul ţării. Dacă primarul de la Dorna ar fi fost de la PSD, şi nu ar fi fost de la PNL, oare doamna Fădor nu i-ar fi dat acestuia cu declaraţiile în cap, acuzîndu-l de dezinteres şi de incompetenţă?

Fiţi sociabili!