Amatorii de viteză excesivă pot avea în orice moment surprize

 Cînd a intrat în primul hipermarket şi a văzut atîta marfă s-a crucit.

 În vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă civică, inspectoratele judeţene vor întreprinde o paletă diversificată şi se vor dinamiza măsurile.

 Cercetările au stabilit că victima se afla sub influenţa băuturilor şi circula anapoda.

 Amatorii de viteză excesivă pot avea în orice moment surprize.

 Cînd au ajuns la locul unde se desfăşurau ostilităţile, poliţiştii l-au identificat pe Ilie care avea asupra sa un box din metal anume confecţionat pentru lovire şi produs scandal.

 Cînd l-au văzut pe poliţist, cei doi au început să facă feţe-feţe.

 Într-o curbă la stînga, Petru, conducător auto, îşi conducea autoturismul pe un drum liber şi a pătruns pe contrasens izbindu-se violent de un stîlp de beton.

 Ilie din localitate îşi pusese la probă caii putere ai unui autoturism.

 A întrecut măsura paharului şi cum era băut bine s-a urcat la volanul unui autoturism. Pe strada Mihai Viteazul însă pămîntul i-a fugit de sub roţi, ceea ce înseamnă că era beat criţă.

 O minoră dintr-o comună a pus pe jar poliţia din localitate.

 Fata nu prea era fată, ea prezentînd semne de activitate sexuală.

 Practic, focul a pornit de la un geam al unei bucătării, însă teoretic s-a stabilit că focul a fost iniţiat de o mînă criminală.

 Un cetăţean de 43 de ani a apelat la numărul de urgenţe pentru că pe fondul unui etilism cronic, băutura, bat-o vina, a suferit o criză.

 În urma unor investigaţii tehnico-ştiinţifice, Ştefan a fost luat la puricat de către poliţiştii din Solca, după care va lua cuvîntul justiţia.

 Rătăcit prin municipiul Suceava, un ins de 34 de ani s-a oprit într-un hipermarket, rămînînd uimit.

 În urma semnalelor primite se percutează rapid. Se ia legătura cu lucrătorii postului, iar la faţa locului se deplasează chiar un echipaj al poliţiei.

 Vrînd-nevrînd, el se mai face vinovat de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi care nu a fost găsită la faţa locului.

 Sunetul lugubru şi puternic al sirenei a spart liniştea satului şi toată suflarea comunei a încremenit.

 

Fiţi sociabili!