Your browser does not support the audio tag. https://live.radiotop.ro/radio/8000/radio.mp3?1605648477
Acasă Actualitate Vlad Popescu – Pietone

Vlad Popescu – Pietone

Degeaba s-a fudulit PSD Suceava că a cîștigat alegerile parlamentare, luîndu-i fața PNL. Degeaba social-democrații au avut mai multe voturi decît liberalii. Degeaba pesediștii au prins mai multe mandate de parlamentar decît peneliștii, respectiv patru mandate de deputat și unul de senator, față de trei mandate de deputat și unul de senator. Degeaba, pentru că unul dintre aleși a trădat deja, PSD și PNL fiind la egalitate acum.

Deputatul Vlad Popescu, băiatul primarului Sectorului 5, Cristian Popescu – Piedone, importat de PSD Suceava cu cîteva zile înainte de alegerile generale, a trecut la Grupul Parlamentar Umanist Social-Liberal. Conform PPU-sl, deputații Graţiela Gavrilescu, Steluţa Cătăniciu, Vlad Popescu şi Ana Loredana Predescu, și senatorul Laurenţiu Mihai au înfiinţat grupul înainte amintit și „vor activa ca parlamentari independenţi, afiliaţi grupurilor parlamentare ale PSD”.

Afiliați, afiliați, dar oricînd cei cinci se pot dezafilia pentru a face jocurile parlamentare împreună cu alte partide. Oricum, tot trădare se cheamă ce a făcut Vlad Popescu, care, senin, după ce s-a văzut cu mandatul de parlamentar în buzunar, a trecut strada de la PSD la PPU-sl.

Exit mobile version