Your browser does not support the audio tag. https://live.radiotop.ro/radio/8000/radio.mp3?1605648477
Acasă Actualitate Timpul trece, leafa merge, noi cu drag vorbim

Timpul trece, leafa merge, noi cu drag vorbim

Din discuțiile cu primarii din zona de munte a județului nostru, dar și cu cei din miniregiunea Cajvana, deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi a tras concluzia că aceștia nu fac altceva decît să aștepte cu nerăbdare să se dea drumul la lucrările prin ”Anghel Saligny”: „Numai mîine nu-i poimîine, adică anul 2024, cînd vor fi alegeri. Primarii vor trebui să se prezinte în fața alegătorilor și să le spună ce-au făcut în patru ani de zile, din 2020. A trecut deja aproape jumătate de mandat și pînă-n prezent nu au avut bani pentru mari proiecte. Știm ce înseamnă o procedură de achiziție pentru documentele de proiectare și pentru execuția propriu-zisă. În plus, se tot scumpesc materialele de construcție. Ne întrebăm dacă nu cumva de cînd începe execuția și pînă la finalizarea lucrării nu se vor scumpi și mai mult materialele, astfel încît executantul să fie pus efectiv în situația să nu poată finaliza investiția pentru că ar ieși în pierdere. De aceea, cu cît mai repede, cu atît mai bine. Așadar, preocuparea primarilor vizează Programul <Anghel Saligny>. Este primul punct pe agenda oricărui primar din țară”.

Deci, mai e treabă pînă cînd meseriașii, dacă vor fi găsiți, se vor apuca efectiv de treabă și este și mai mult pînă cînd vor duce treaba la bun sfîrșit, dacă o vor putea duce.

Însă, înainte de asta, s-ar putea sfîrși cariera unor primari, care vor fi trași la răspundere de electorat, alegătorii neștiind că, de fapt, șefii primarilor nu și-au făcut treaba, pentru că aceștia se ghidează după principiul ”timpul trece, leafa merge, noi cu drag vorbim”.

De la leafa la omega

Exit mobile version