Your browser does not support the audio tag. https://live.radiotop.ro/radio/8000/radio.mp3?1605648477
Acasă Actualitate Plîngere cu efect de bumerang

Plîngere cu efect de bumerang

Managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronachi, a depus o plîngere penală pe numele primarului Rădăuților, Bogdan Loghin, și pe cel al viceprimarului Ciprian Țarievici. Plîngerea pentru abuz în serviciu a fost înregistrată la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Rădăuți pe 8 ianuarie 2021.

Conform unei știri Radio Top, ”în ultimul timp, domnul Andronachi a reclamat că primăria îngreunează activitatea spitalului, că nu sprijină derularea unor proiecte care să îmbunătățească activitatea unității medicale și că refuză să organizeze concursuri pentru ocuparea funcțiilor din comitetul director, preferînd să facă numiri în respectivele funcții. Totodată, managerul spitalului s-a arătat deranjat de controlul declanșat de primărie la unitatea medicală, control care a debutat în data de 17 decembrie și pe care îl consideră abuziv”.

Această acțiune s-ar putea întoarce împotriva managerului Andronachi, pentru că USR-PLUS, fiind partenerul PNL la guvernare, ar putea sări în apărarea acestuia, declanșînd operațiunea ”Fără plîngeri penale în funcții publice”.

Obuz în serviciu

Exit mobile version