Your browser does not support the audio tag. https://live.radiotop.ro/radio/8000/radio.mp3?1605648477
Acasă Actualitate Domnilor ziariști,

Domnilor ziariști,

Sînt Bogdan Loghin, primarele Rădăuțiului. Cu fiecare nou număr al publicației dumneavoastră mă conving și mai mult că intențiile dv. sînt absolut murdare și că indiferent ce face (sau nu face) cel pe care l-ați luat în colimator, pentru ziarul Jupânu’ devine prilej de ironie și de miștocăreală ieftină. Bunăoară, în numărul anterior, în articolașul din pagina 4 intitulat „Seminariile antisete și antifoame” nu găsiți altceva de făcut decît să ridiculizați o inițiativă cît se poate de lăudabilă, anume organizarea unui seminar anticorupție în Primăria unde primar este chiar domnia mea. În care seminar, exact așa cum arătați și dv., specialiștii în anticorupție, de la DGA, „le-au explicat salariaților că nu e bine să ia șpagă” (v-am citat corect, așa-i?). Păi de aici ce înțelege omul simplu după vorbă, după port? Ce altceva decît că dv. sînteți promotorii și încurajatorii datului și luatului de șpagă dacă faceți mișto de cei care, prin simpozioane, luptă contra șpăgii.

Asta nu face decît să-mi confirme și că sînteți vînduți fostei Ciume Roșii, care pe vremea cînd chiar asta era (și nu minunatul partid PSD, aflat la co-guvernare cu eminentul PNL, mîndria țării, și a UE, și a NATO, și a ce-o mai fi prin galaxie!) îl avea drept etalon de funcționar public pe legendarul Miki Șpagă. Pentru mine e clar: țineți cu ex-Ciuma Roșie, deci cu șpaga și cu Miki Șpagă, și nu m-ar mira ca virgulă chiar voi să luați șpagă.

Oricum, să știți că porcăriile scrise de dv. nu m-au demobilizat și că în continuare voi organiza simpozioane pentru toate chestiunile de mare interes, precum: Cum să facem ca la vară să fie cald și aici, la Polul Frigului? Sau: Pe timp de război, ce fac dronele care la vreme de pace ne aduceau țigări? Ori: Dacă virgulă Covidul ne-a adus masca, războiul ne-ar aduce basca sau casca?

Bogdan Loghin, primar, făcînd simpozioane des, nu rar

Exit mobile version