Your browser does not support the audio tag. https://live.radiotop.ro/radio/8000/radio.mp3?1605648477
Acasă Actualitate CJ-ul, pregătit să facă cinste pe banii altora

CJ-ul, pregătit să facă cinste pe banii altora

Luna august nu va fi doar Luna Diasporei, ci și luna în care angajațiii Consiliului Județean Suceava nu vor avea odihnă, pentru că aceștia vor umbla ca furnicuțele astfel încît diasporenii, dar și turiștii să se simtă bine. În aceste condiții, programul Consiliului Județean ”Hai în Bucovina!” s-ar putea împleti armonios cu ”Te simți bine în Bucovina”.

Vicepreședintele CJ Niculai Barbă, care este responsabil cu partea culturală, dar și cu buna dispoziție a musafirilor a spus-o răspicat: ”În august nu vom avea concediu, pentru ca turiștii și sucevenii să aibă zile agreabile”. Domnul Barbă ne-a momit pe noi, sucevenii, și i-a momit pe ei, turiștii, cu un program de distracție foarte stufos: Festivalul Național al Păstrăvului între 14 și 15 august, Festivalul de Teatru ”Grigore Vasiliu Birlic” de la Fălticeni în perioada 23-29 august, Tîrgul Olarilor de la Rădăuți, iar la sfîrșitul lunii un ”mare eveniment pe Rarău”. Niculai Barbă a spus că nu se va renunța nici la rock, cu trimitere la Festivalul Bucovina Rock Castle, care de regulă era organizat după jumătatea lui august, și nici ”la celelalte genuri muzicale”.

Numai că, stați așa, nu prea sînt bani. Nu sînt fiindcă, din cauza pandemiei, neștiindu-se care vor fi măsurile impuse de autoritățile centrale, administrația județeană nu a pus deoparte bani cît ar fi trebuit pentru organizarea evenimentelor.

Însă, domnul Barbă are soluția salvatoare: ”Avem deja conturat un program pe întreaga lună august, dar ceea ce ne dorim este ca acțiunile să fie mai de amploare, iar în condițiile impuse de pandemie vedem ca o soluție implicarea logistică și financiară a entităților private”. Adică, firmele să sară cu banul, iar administrația județeană să culeagă aplauzele la scenă deschisă ale spectatorilor. Cum ar veni, Consiliul Județean vrea să facă cinste, dar pe banii altora.

Tîrgul DOlarilor

Exit mobile version