Your browser does not support the audio tag. https://live.radiotop.ro/radio/8000/radio.mp3?1605648477
Acasă Actualitate Bătuți și amendați în Bucovina

Bătuți și amendați în Bucovina

“Măi oameni buni, pensiune turistică avem, dar o familie tînără din București, de exemplu, vrea să se căsătorească. Veniți cu o sută de neamuri! Stați o săptămînă la o pensiune din Bucovina și un cătun de la Putna, Gura Putnei, cu cincizeci de oameni îți poartă toată nunta de la zestre, făcutul mîncării la cazan pînă la toate obiceiurile. În straie populare”.

Acesta este îndemnul președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care a lansat proiectul ”Fă-ți nunta în Bucovina!”. Așadar, dragi bucureșteni, acum, că s-a terminat postul, dați buzna în Bucovina și petreceți.

Programul domnului Flutur vine la pachet cu senzațiile tari care vor fi aduse de polițiștii care vor da buzna la nunți și-i vor amenda pe toți cei prezenți, pentru că petrecerea în pandemie fără prezența poliției e ca nunta fără bătaie. Bătaie care este asigurată de bucovinenii care se întorc pe trei cărări de la bufet și cărora li se urcă sîngele la cap cînd văd la ei în sat o nuntă la care participă niște fițoși de bucureșteni.

Mirel(e) Rădoi

Exit mobile version