• În cadrul unui eveniment care a avut loc la Cluj, primarul Ioan Bogdan Codreanu a primit o diplomă, ca urmare a faptului că Pojorîta a fost inclusă în categoria celor mai frumoase sate din România. Domnul Codreanu le-a mulţumit gospodarilor din Pojorîta pentru tot ceea ce fac pentru localitatea lor, dar şi viceprimarului Vladimir Cîrloanţă, pentru devotamentul de care a dat dovadă. Primarul trebuie să treacă de la vorbă la faptă şi să-i acorde domnului Cîrloanţă titlul de cel mai devotat viceprimar de sat frumos.
  • Ioan Bogdan Codreanu a mai spus: „Sigur că această distincţie deschide poarta celor care vor să dezvolte turismul şi multe alte activităţi economice prin parteneriate cu sate şi comune din Italia, Franţa şi Belgia”. Pentru că domnul Codreanu este ocupat să se plimbe prin ţară şi să culeagă diplome, la porţile satelor din Italia, Franţa şi Belgia va bate Vladimir Cîrloanţă. Astfel, domnul Cîrloanţă nu doar că va fi cel mai devotat viceprimar de sat frumos, ci poate şi cel mai umblat.
  • Laura Serediuc, angajată la Oficiul Poştal de pe strada Nicolae Bălcescu, din Suceava, a fost aleasă în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a Femeilor PNL. Pensionarii arondaţi la Oficiul Poştal unde lucrează doamna Serediuc nu mai pot de bucurie, pentru că sînt siguri că de-acum încolo poştaşii le vor suna de două ori la uşă, pentru a le aduce pensia de două ori.
  • Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Balan, critică guvernarea USL pentru dezinteresul manifestat în ceea ce priveşte creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă. Păi, dacă oamenii ar avea serviciu, atunci aceştia nu ar mai avea timp să se uite la televizor şi să afle de la premierul Victor Ponta cît de bine au început să o ducă de cînd s-a schimbat guvernarea.
  • Ministrul Dan Şova a declarat că „cel mai prost segment de drum din România este între Botoşani şi Suceava”. Asta, pentru că, dintotdeauna, domnii de la Bucureşti i-au considerat pe suceveni şi pe botoşăneni cei mai fraieri oameni din România.
  •  5.000 de cetăţeni au participat la cea de-a III-a ediţie a Tîrgului de Cai organizat la Horodnic de Sus. Numărul mare de participanţi la eveniment se explică prin aceea că lumea este dornică să vadă cai adevăraţi, fiind sătulă de caii verzi de pe pereţi pe care-i tot prezintă guvernanţii la televizor.
Fiţi sociabili!