• Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Balan, este contrariat de faptul că Guvernul vinde CFR Marfă la un preţ derizoriu. Păi, o guvernare de doi lei nu poate cere mai mult de doi lei pentru companiile pe care le privatizează, pentru a îmbogăţi centrele de colectare a fierului vechi.
  • Domnul Balan a completat, spunînd că, în cazul privatizării CFR Marfă, Guvernul USL doar îşi face încălzirea, intenţia fiind aceea de a vinde toate firmele statului pe mărunţiş. Iată o veste bună pentru unii din PDL. Pentru cei care s-au îmbogăţit atunci cînd partidul lor era la guvernare, iar acum au şansa să devină nişte onorabili oameni de afaceri, cumpărînd cu banii de buzunar pe o zi ce vinde USL-ul.
  • Liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, consideră că o eventuală regionalizare ar trebui să împartă Moldova în două, pentru că „de la Cîrlibaba la Vaslui e greu de gestionat”. Bine, dar pe baroni nu-i interesează ce se întîmplă la Cîrlibaba, dar mai ales la Vaslui.
  • Deputatul PNL din Colegiul Cîmpulung-Dorna, Radu Surugiu, a fost ales vicepreşedinte al Organizaţiei Tineretului Naţional Liberal. În sfîrşit, domnul Surugiu poate fi de trebuinţă Cîmpulungului. Noua funcţie îi va permite să organizeze, pentru două zile, o şedinţă a tinerilor liberali pe Rarău, care se va încheia cu o discotecă şi o băută, şi, astfel, domnul deputat va contribui la relansarea turismului în zonă.
  • Cercetători şi critici literari au participat la conferinţa internaţională „Omul şi mitul”, organizată de universitatea suceveană. De mai mare succes se bucură manifestările organizate periodic de primăriile din judeţ sub genericul „Omul şi micul”.
  • Din casa lui Mircea Irimescu, fost deputat PNL de Rădăuţi în mandatul 2008-2012, au fost furaţi lei şi valută, valoarea totală a prejudiciului fiind de aproximativ 21.000 de lei. Aşadar, din reprezentant al Camerei Deputaţilor, domnul Irimescu a devenit membru al Camerei Devalizaţilor.
  • La Hora Bucovinei de la Bucşoaia-Frasin, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, orăşeanul Ştefan Alexandru Băişanu, s-a apucat să mulgă o oaie. De la manifestarea organizată de Consiliului Judeţean Suceava a lipsit nea Alecu, ăla care într-adevăr se pricepe să tundă oaia şi berbecu’.
  • Primarul PNL de la Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a refuzat laptele muls de şeful său de partid. Domnul Ursaciuc aşteaptă de la domnul Băişanu numai produsul rezultat din mulgerea bugetului.
Fiţi sociabili!