Satul paralel de la Suceava

* Ion Lungu spune că de 13 ani de cînd este primar al Sucevei niciodată nu a fost atît de greu cu încasările la buget, susţinînd că se vede cu ochiul liber că nu este putere de plată nici la populaţie, nici la agenţii economici. Dacă întrebi PSD-ul unde-i puterea, o să-ţi spună imediat că la statul paralel. Sau, mă rog, Suceava fiind mai de la ţară, va spune că la satul paralel.  

* Primarul Sucevei a declarat că Sofia Vicoveanca a confirmat că la Revelionul din acest an va cînta la evenimentul organizat de municipalitate în aer liber. Pentru că ne aflăm în plină celebrare a centenarului Unirii Bucovinei cu Ţara, frumos ar fi ca artista să-şi schimbe numele de scenă în Sofia Bucovineanca.

* Ion Lungu susţine că Suceava merge înainte, dar nu cu viteza pe care şi-ar dori-o. Dar primarul nu a auzit că viteza nu-i bună? Pe lîngă faptul că ar pune în pericol Suceava, ar putea să-i fie ridicat permisul de conducere a localităţii.

* Primarul Sucevei a anunţat că, în sfîrşit, s-a turnat asfalt pe strada Paris din cartierul Europa. Un asfalt ce n-a văzut Parisul.

*  Ioan Bâlbâe a fost învins de Stelian Simeria în lupta pentru şefia Organizaţiei PSD Gura Humorului. La cît de tare se bîlbîie PSD-ul la centru, nu mai avea nevoie să se bîlbîie şi-n teritoriu.

* Deputatul PSD de Suceava Cătălin Nechifor susţine că va spune „întotdeauna ce cred, chiar dacă pe unii adevărul îi doare”. Iar adevărul e cu atît mai dureros cu cît durerea este mai aproape de cot.

* Domnul Nechifor a declarat că este un om obişnuit şi că nu crede „că poate cineva să spună, cu probe, că mi s-a urcat vreodată puterea la cap”. Cel puţin pe vremea cînd eraţi preşedintele Consiliului Judeţean, domnule Nechifor, sigur nu s-a întîmplat aşa ceva dat fiind faptul că nu avea cum, pentru că mai tot timpul eraţi cu capul în altă parte.

*  Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu consideră că prin intimidarea participanţilor la proteste, PSD se îndepărtează în mare viteză de la valorile democratice europene. Fiind vorba despre mare viteză, e clar că pesediştii nu se îndepărtează cu caii Jandarmeriei, ci cu dubele acestei instituţii. 

 

 

Fiţi sociabili!