Frecţie la un căluţ de lemn

·       În opinia viceprimarului PNL al Sucevei, Lucian Harşovschi, Legea privind scutirile la plata cheltuielilor de întreţinere pentru copiii sub 3 ani este nefuncţională, aceasta reprezentînd o „frecţie la un picior de lemn”. Fiind vorba despre nişte copilaşi, legea e o frecţie la un căluţ de lemn. Cel în care stau micuţii şi se dau huţa.

·       Senatorul PNL de Gura Humorului, Daniel Cadariu, l-a interpelat pe ministrul PSD al Transporturilor, Răzvan Cuc, în legătură cu nişte drumuri naţionale din judeţul nostru care-s proaste. Ministrul i-a dat un răspuns de complezenţă, din care a reieşit clar că drumurile vor fi reparate undeva la Sf. Aşteaptă. De aceea, domnul Cadariu ar trebui să se lase de interpelări, să se apuce de interpretări şi că cînte la altă masă.

·       Curios, dar viceprimarul PMP al Sucevei, Marian Andronache, nu consideră că grupul PSD din Consiliul Local ar fi Gică Contra. Încă două fente ale PSD care-l vor încînta pe domnul Andronache şi acesta va spune că grupul consilierilor social-democraţi este Cosmin Contra.

·       Deputatul ALDE de Suceava, Alexandru Băişanu, l-a întrebat pe ministrul PSD al Sănătăţii, Florian Bodog, din ce cauză nu pot fi diminuate efectele epidemiei de rujeolă, arătînd că în ultimele 6 luni s-au înregistrat sute de cazuri în ţară. Dacă nu ar fi vrut doar să se dea mare şi chiar ar fi dorit să afle ce se poate face pentru a nu se îmbolnăvi copiii de rujeolă, domnul Băişanu ar fi putut să facă o întrebare la Direcţia de Sănătate Publică Suceava, care tocmai a anunţat că din 1 decembrie 2016 nu s-a mai înregistrat nici un caz de rujeolă în judeţul nostru.

·       Mai mulţi elevi şi profesori de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, care au făcut banchetul la „Toaca Bellevue” din localitate, s-au procopsit cu toxiinfecţii alimentare din cauza a două feluri de mîncare. DSP a amendat restaurantul cu 4.000 de lei, iar bucătăria a fost închisă pentru trei zile. Probabil că părţile vătămate consideră suficientă sancţiunea şi nu vor merge la preoţi să-i roage să pună numele pensiunii „Toaca Bellevue” pe toacă.  

Fiţi sociabili!